Dana 17.10.2019., Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek u suradnji sa Studentskim zborom FAZOS i ALUMNI Udrugom bivših studenata i prijatelja Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku organizira „2. sajam Obiteljskih Poljoprivrednih Gospodarstava“ sadašnjih i bivših studenata Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek.

FAZOS poziva sve građane da svojom nazočnošću uveličaju ovaj događaj, koji se i u svom proljetnom terminu, zahvaljujući posjetiteljima i izlagačima, pokazao uspješnim. Iskreno se nadamo vašoj podršci uz koju ćemo nastojati da ova manifestacija postane tradicija Fakulteta agrobiotehničkih znanosti.

Svečano otvaranje sajma započinje u 9:00 sati, a prodajne i prezentacijske aktivnosti u sklopu sajma trajati će do 13:00.

“Ovaj puta u sklopu sajma osim prezentacije i prodaje, biti će organizirane dvije “kulinarske” radionice te ćemo ugostiti kuhare koji će prezentirati i pripremati hranu od proizvoda koje nude naši izlagači. Na sajmu će biti prisutno preko 40 izlagača te vjerujemo da će se za svakog naći ponešto od plodova koje nam donosi jesen”.