“Kao kantautorici puno mi je lakše pjevati nešto svoje, jer točno znam kako što treba zvučati. Ovaj put zadatak je bio malo teži. Iznjeti nešto na način kako to zvuči u tuđoj glavi. Je li zadatak uspješno obavljen? Poslušajte, prosudite i stvorite sami svoje sretne misli.”

Album s mirisom naftalina! Pjesme producenta i autora Sandra Bačića, uz veselu pjevačku i sviračku ekipu: Adari (vokal i prateći vokal), Slavica Mutavdžić (prateći vokal), Vladimir Jevicki (gitara), Paul Kempf (klavir, orgulje), Filip Križan (bas), Tin Džaferović (kontrabas), Vinko Didović (harmonika), Krešimir Ivančić (violina), Marko Rušnov (saxofon), Ivan Luladžić (trombon), Matija Šeremet (truba), Goran Potocki (klavir) i Sandro Bačić (gitara, bas, truba, bubanj – programiranje). Album možete slušati na svim boljim radio postajama, streaming servisima i gramofonima. Snimljeno u Picaboca Recording Studio – Slavonski Brod. Glazbeni producent Sandro Bačić. Objavljuje Nota Bene Records. Za izdavača Mladen Malek.

ADARI – BIOGRAFIJA

Adari nije band, kako su je u nekim prilikama etiketirali, već anagram njenog imena. Daria Tamara Rac rođena je u Poljskoj a živi u Slavonskom Brodu. U početku pjeva i svira u raznim brodskim bendovima a kasnije snima svoje pjesme na engleskom, poljskom i hrvatskom jeziku. Grupa irskih producenata, među kojima je i Bob Geldof, prepoznaje njenu pjesmu Hurry Up te je poziva na međunarodni Youbloom Festival u Dublinu. Singlovi Miedzy nami i 10 Minutes dospijevaju na visoka mjesta top lista u Poljskoj i na poljskom radiju u Londonu. Početkom 2019. Nota Bene Records objavljuje njen album Five Petals Of Venus a u lipnju 2021. Sretne misli.