Revija hrvatskog kratkog filma Filmska RUNDA, u sklopu treće Autorske runde predstavlja osječku redateljicu animiranih filmova Jelenu Oroz.

U petak, 21. prosinca 2018., s početkom u 20h u Caffe baru Peppermint u Osijeku, posjetitelji će imati priliku pogledati Jelenine nagrađivane autorske filmove i filmove drugih autora u kojima je surađivala kao animatorica i dizajnerica, a nakon runde filmova, slijedi popratni razgovor s autoricom.

U sklopu autorske večeri prikazat ćemo Jelenin recentni film “Dva na dva” priču o paru koji živi u rutini maštovitog (samo)zavaravanja, TED-Ed animirane lekcije ”TED: Why do people get so anxious about math?” i ‘TED: What is the coldest thing in the world?, priču o tri vučića u filmu “Vučje igre”, glazbeni spot za pulski punk band Fakofbolan “Uvijek ili nikad” te filmove u kojima je Jelena surađivala kao animatorica “Stakleni čovjek” i “Travelling country”.

Autorska runda dio je godišnjeg programa Filmske RUNDE, u kojoj publici predstavljamo mlade filmske autore kroz njihove radove i uz razgovor nakon projekcija.

 

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

 

e-mail:  mailto:filmskarunda@gmail.com

web: www.filmskarunda.com

face:  https://www.facebook.com/FilmskaRUNDA