Kako bi se odužila zajednici u kojoj djeluje ustanova Edunova organizira svake godine besplatne seminare u cilju informiranja građana o mogućnostima koje postoje za zapošljavanje i razvoj osobne karijere građana u našoj županiji.

Ovaj puta u rujnu Edunova organizira nekoliko zanimljivih tema: Kako napisati EU projekt, kako se zaposliti kao programer ili knjigovođa, što sve treba za početak karijere programera te kako javno nastupati.

Svi seminari u potpunosti su besplatni za sve posjetitelje.

  

  1. BESPLATNI SEMINAR

 

20.09.2019.u 17h, Lorenza Jagera 5, Osijek – Od uspješnog projekta do EU fondova!

Za vas organiziramo besplatni seminar o EU projektima. Europski fondovi nude mogućnosti financiranja raznih projektnih ideja. Putem EU fondova odnosno partnerskim sporazumom između Hrvatske i EU planirano je da Hrvatska u financijskom razdoblju od 2014. do 2020. godine može iskoristiti 10, 6 milijardi eura ili otprilike 1,6 milijardi eura godišnje. Kako bismo uspjeli u tome neophodno je imati ljudske resurse odnosno stručnjake koji mogu uspješno pripremiti i provesti projekte.

Detalji su dostupni na poveznici:   https://www.edunova.hr/od-uspjesnog-projekta-do-eu-fondova/

 

  1. BESPLATNI SEMINAR 

 

24.09.2019. u 17h,  Lorenza Jagera 5, Osijek – Zaposli se kao Front-End developer

Oduvijek ste zamišljali  što sve treba napraviti kako bi započeo karijeru Front-End developera. Ovo je odlična prilika jer smo za Vas organizirali besplatni seminar namijenjen početnicima.  Želiš li upoznati što sve radi Front-End developer, ovo je seminar upravo za Vas. Naš stručnjak edukacije  Pavle Vidaković, zbog toga će vam približiti ovo perspektivno zanimanje u utorak, 24. rujna 2019. od 17 do 19 sati na besplatnom seminaru “Osnove web dizajna i WordPress”!

Detalji su dostupni na poveznici:  https://www.edunova.hr/front-end-developer/

 

  1. BESPLATNI SEMINAR

 

25.09.2019. u 17h,  Lorenza Jagera 5, Osijek – Zašto postati knjigovođa

Prvi važan korak je informirati se jer dobro knjigovodstvo je temelj uspješnog poslovanja. Pripremili smo besplatni seminar koji će vas upoznati s osnovama knjigovodstva. Naglasak će biti i na evidentiranju poslovnih događaja, izradi knjigovodstvene dokumentacije i praćenju računovodstvenih standarda i ostalih zakonskih promjena vezanih za to područje. Predavačica mr.sc. Gordana Cerovečki-Marijić, osoba s dugogodišnjim praktičnim iskustvom, voditeljica odjela računovodstva i financija u renomiranim tvrtkama upotpuniti će seminar praktičnim primjerima iz prakse stečene u radu s gospodarskim subjektima različitih grana djelatnosti.

Osim upoznavanja sa samim osnovama knjigovodstva, na seminaru možete saznati koje su vam mogućnosti zapošljavanja nakon našeg završenog programa edukacije knjigovodstva.

Detalji su dostupni na poveznici: https://www.edunova.hr/zasto-postati-knjigovoda/

 

  1. BESPLATNI SEMINAR  

01.10.2019.  u 17h, Lorenza Jagera 5, Osijek – Umjetnost javnog nastupa

Potrebno vam je samopouzdanje ako želite uspješno predstaviti sebe ili  svoju organizaciju u javnosti. Bilo da ste na konferenciji, održali predavanje ili sudjelovali u panel raspravi, ključno je da se osjećate lako. Ako govorite pred prepunom sobom, vaš je zadatak privući svačiju pažnju i prenijeti informacije na način koji svi razumiju, a da vas to ne prestraši. Za većinu ljudi to je izazov.Seminar “Umjetnost javnog nastupa” namijenjen je svima koji žele projicirati samopouzdanje u svakoj izgovorenoj riječi, svakoj poslovnoj situaciji i biti prihvaćeni od strane grupe. Seminar će se održavati u prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5, u utorak, 1. listopada 2019. godine, u 17 sati. 

Detalji su dostupni na poveznici:  https://www.edunova.hr/besplatni-seminar-umjetnost-javnog-nastupa/

 

  1. BESPLATNI SEMINAR  

 

03.10.2019. u 17h,  Lorenza Jagera 5, Osijek – JAVA ili PHP? Postani developer 

Kroz posljednjih deset godina industrija programiranja u Hrvatskoj zabilježila je veći rast od bilo koje druge gospodarske grane. Broj programerskih tvrtki se više nego udvostručio, zaposlenih programera je 142% više, plaća im se u prosjeku utrostručila, a izvoz programerskih usluga porastao je fantastičnih 569%! . PHP je jedan od zastupljenih programskih jezika na strani poslužitelja. JAVA je programski jezik opće namjene s mogućom primjenom u svim korisničkim sučeljima. Kako bismo vam pomogli da donesete pravu odluku, za vas smo pripremili besplatni seminar četvrtak, 26.09.2019. u 17h.  

Detalji su dostupni na poveznici:   https://www.edunova.hr/java-ili-php-postani-developer/