ovim Vas putem obavještavamo da će na Akademiji za umjetnost i kulturu Osijeku u sklopu programa Cjeloživotnog učenja u subotu, 20. listopada 2018. godine u 11 sati početi nastava iz programa Dramski studio glume i lutkarstva. Kako je broj polaznika ograničen primamo prijave do popunjenja grupe.

Kreativno izražavanje u glumi i lutkarstvu omogućava brzu i preciznu spoznaju kazališnog promišljanja, koja, u konačnici, omogućuje kontinuirano svjesno praćenje dramskog sadržaja. Završetkom programa polaznici stječu znanja, vještine i sposobnosti iz područja glume i lutkarstva.

Program Dramskog studija glume i lutkarstva, traje jednu akademsku godinu (60 sati).

Voditelji Dramskog studija su Katica Šubarić i Nenad Pavlović, umjetnički suradnici na Akademiji za umjetnost i kulturu.

Dodatna objašnjenja kao i prijavnice mogu se naći na web stranici Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku http://www.uaos.unios.hr/ poveznica Cjeloživotno učenje ili kod Dražene Stanković, Voditeljice Odsjeka za studente poslijediplomskog studija i cjeloživotno učenje, telefon (031) 224 241 u vremenu od 7 do 15 sati, ili na mail drazena.stankovic@uaos.hr.