­

Full Cool

Emisija koja prati kulturne ustanove i kulturna događanja u Osijeku.

22. 11. 2022.

FULL COOL#26 – Filmski labirint – 23.11.22

U posljednjoj Full Cool emisiji, predstavljamo Vam Bacače Sjenki i njihov projekt Filmski labirint. Porazgovrali smo s Hanom Juranović koja nam je predstavila Bacače i najznačajnije projekte pa poslušajte.

FULL COOL#25 – Izložba Radost stvaranja – 16.11.22

U novoj Full Cool emisiji, predstavljamo izložbu Radost Stvaravnja, autorice Katice Majstorović. Stupili smo u kontakt sa autoricom te nam je ona ispričala pozadinu priče o izložbi i svom stvaralaštvu.

FULL COOL#24 – Memorijal Franje Krežme – 09.11.22

U ovoj Full Cool emisiji razgovarali smo sa Lidijom Neznanović koja je predstavila Memorijal Franje Krežme, međunarodni susret mladih gudača.

28. 10. 2022.

FULL COOL #23 – Strašni tjedan i Mali lego kreativci – 26.10.2022

U novoj Full Cool emisiji predstavljamo Strašni tjedna uoči Noći vještica koji se odvija u Gradskoj i Sveučilišnoj knjižnici Osijek i Male lego kreativce koje organizira Informatički klub Osijek.

FULL COOL #22 – “Čaruga crno na bijelo” i “U redu za ples”

U novoj Full Cool emisiji, predstavljamo izložbu Čaruga - crno na bijelo u sklopu premijere predstave Čaruga u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku. Izložbu nam je predstavila Marina Vinaj, knjižničarska savjetnica. U drugom dijelu emisije [...]

FULL COOL #21 – izložbe – 12.10.22

U novoj seriji Full Cool emisija ponovno Vam predstavljamo kulturna događanja i kulturne ustanove s područja grada Osijeka. U 21. emisiji predstavili smo izložbu Starter 5 najboljih studenata sa Akademija za umjetnost i kulturu u [...]

Load More Posts