­

Gradska špica #20

Dragi slušatelji, nadamo se da ste uživali u zadnjoj emisiji u našoj postavi, a već idući tjedan možete slušati naše kolegice koje će vas nastaviti informirati o zanimljivim događajima.  Također nadamo se kako vam se [...]

Gradska špica #19

U novoj emisiji osvrnule smo se na događaje koji su se odvijali  tijekom tjedna i najavili aktualne predstave, zanimljiva predavanja, dizajn akademiju te razne nadolazeće glazbene, kulturne i sportske događaje.

Gradska špica #18

U novoj epizodi osvrnuli smo se na događaje koji su se odvijali  tijekom tjedna i najavili aktualne predstave, zanimljiva predavanja, tečajeve te razne nadolazeće glazbene, kulturne i sportske događaje. Glazbene brojeve obilježili su veseli irski [...]

Gradska špica #17

U novoj epizodi osvrnuli smo se na događaje koji su se odvijali  tijekom tjedna i najavili aktualne predstave, zanimljiva predavanja, tečajeve te razne nadolazeće glazbene, kulturne i sportske događaje.

Gradska špica #16

U novoj emisiji osvrnuli smo se na događaje iz prošloga tjedna i najavili aktualne predstave, zanimljiva predavanja, tečajeve te razne nadolazeće glazbene, kulturne i sportske događaje.

Gradska špica #15

Festival jezika i izložba Route031 samo su neki od zanimljivih događaja koje vam ovaj tjedan donosi nova epizoda Gradske Špice. Opustite se i uživajte uz valove studentskog radija.