Ovoga puta na Hangout-u mjenjamo uloge! Ti nećeš biti ti, nego netko ili nešto drugo! 😮
Tema će biti gluma i nemoj reći da ti to ne znaš, jer svi smo makar jednom odglumili da smo bolesni da ne moramo u školu, jel tako? 😉
Za uvod ćemo imati nekoliko vježbi improvizacije, a zatim i dvije ”ozbiljnije” vježbe u kojima ćeš moći isprobati različite uloge.
Točna lokacija je druga klupica lijevo kad prijeđeš Pješački most, na lijevoj obali Drave i ponesi si obavezno tekućine zbog visokih temperatura. Vidimo se u 18 h, u petak 24.8.!

Inicijativa za druženjem mladih ‘’Hangout’’ nastala je od strane dvoje mladih Matije i Emilije–Antonije, a podržana je od strane osječkih udruga: PRONI Centar za socijalno podučavanje, Agencija Lokalne Demokracije Osijek i ISKRA waldorfska inicijativa . Kroz projekte Info-centara za mlade i rada s mladima, te volontiranje, uvidjeli smo potrebu za kontinuiranim neformalnim druženjima kojih trenutno u Osijeku nedostaje.
Ciljevi Hangout susreta su umrežavanje, učenje nečeg novog i kontinuirani razvoj uz poticanje na izlazak iz zone komfora. Druženja se održavaju svaki petak u isto vrijeme (od 18:00 do 20:00 h) u Info centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15 ili ako vrijeme dopušta na otvorenom, na lokaciji po dogovoru.

Više o Hangout-u: https://www.facebook.com/groups/523311961397107/

Link na Facebook event: https://www.facebook.com/events/1388460854622083/