Udruga studenata pedagogije Filozofskog fakulteta Osijek (USPOS) te Odsjek za pedagogiju Filozofskog fakulteta Osijek organizira II. studentski simpozij “Moć odgoja i obrazovanja” koji će se održati od 15. do 17. svibnja 2019. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku.

Simpozij će otvoriti prodekan za nastavu i studente doc. dr.sc. Leonard Pon, voditelj Odsjeka za pedagogiju izv. prof. dr.sc. Mirko Lakuš te predsjednik organizacijskog odbora Marko Cmrečnjak. Svečano otvorenje simpozija bit će u četvrtak 16. svibnja 2019. godine u svečanoj dvorani Filozofskog fakulteta (soba broj 60., II kat)

Simpozijem se nastoji prikazati sveobuhvatnost pedagogijske znanosti te poticati njezin interdisciplinarni pristup koji nudi široku lepezu interesnih područja i zanimanja. Naglaskom na svemoćnost odgoja i obrazovanja cilj je popularizirati odgojno-obrazovne znanosti te istaknuti važnost i perspektivnost pedagogije u suvremenome svijetu. Također, otvaraju se mogućnosti za daljnji istraživački rad te stručnu i znanstvenu izgradnju budućih odgojno-obrazovnih djelatnika.

Više o simpoziju na poveznici: https://2-medunarodni-studentski-simpozij-moc-odgoja-i-obrazovanja.webnode.com/