­

Epizoda 6

Voditeljice Dora Naletilić i Dorotea Horvat u prvom bloku daju osnovne informacije o Info Centru za mlade. U drugim blokovima ugošćuju Filipa Kosa, maturanta Umjetničke škole i pričaju o njegovim prošlim i budućim projektima. Također, [...]

Epizoda 5

U petoj epizodi emisije “Info centar za mlade” govorilo se o novitetima u Info centru za mlade Osijek te o novostima vezanim za studentsku populaciju.  

Epizoda 4

U četvrtoj epizodi emisije "Info centar za mlade" gošća u studiju je bila Ljubica Brigitte, volonterka Info centra za mlade Osijek.

Epizoda 3

U trećoj epizodi emisije "Info centar za mlade" gost u studiju je bio profesor socijalne pedagogije Dubravko Šokčević ujedno i praktičar transakcijske analize te verificirani trener Psihopolis instituta.

Epizoda 2

U drugoj epizodi emisije "Info centar za mlade" u studiju su gostovale dvije gošće, Zdenka Radić voditeljica regionalnog info centra za mlade Osijek te Mirjana Jozanović asistentica na projektu ICM Osijek plus.  

Epizoda 1

U prvoj epizodi emisije "Info centar za mlade" govorilo se o samom info centru te su navedeni projekti i ostale aktivnosti kojima se info centar za mlade Osijek bavi.