U večerašnjoj emisiji prisjetit ćemo se benda HIM i njegovog frontmena Ville Valo koji je imao rođendan prošli tjedan točnije 22. studenog, a rođen je 1976.godine u četvrti Vallila u Helsinkiju. Otac mu je finskog, a majka mađarskog podrijetla. Njegov brat Jesse je profesionalni boksač a Vallo je odrastao slušajući finske glazbenike Tapia Rautavara i Rauli Baddinga Somerjokija, a kasnije Kiss, Black Sabbath i Iron Maiden.

Sastav HIM su 1991.godine osnovali pjevač Ville Valo, gitarist Mikko Lindström i basist Mikko Paananen. Prvotno su sastav nazvali His Infernal Majesty, no kasnije su skratili ime u HIM. Do sada su izdali šest studijskih albuma te su jedini finski sastav koji je postigao zlatnu nakladu u SAD-u. Njihov glazbeni stil najčešće se opisuje kao Love Metal. Svoj prvi studijski album objavljuju 1997.godine i s tim albumom stekli su popularnost u Europi, a naročito u Finskoj. Godine 1999. objavljuju svoj drugi album Razorblade Romance. Isti album su ponovno objavili 2002. u SAD-u, ali pod imenom HER, budući da je već jedan sastav posjedovao prava na ime HIM. No, s vremenom su otkupili ime, tako da danas postoji samo oko 1,000 primjeraka albuma s imenom sastava HER.

2001.godine članovi sastava osnovali su novi sastav nazvan Daniel Lioneye, te su izdali album The King of Rock’n Roll. Nakon toga u kolovozu iste godine, kao HIM, objavljuju novi album Deep Shadows and Brilliant Highlights. Idući album Love Metal objavljuju 2003.godine a album Dark Light, koji je dostigao platinastu nakladu u SAD-u objavljuju 2005.godine. Zbog velikog uspjeha albuma, ubrzo su se i prijašnji albumi našli na američkim top listama. Album Screamworks: Love In Theory & Practice izašao je 2010. godine. Ville Valo je rekao kako je to zadnji album, ali su 2012. godine objavili album sa najvećim hitovima XX: Two Decades Of Love Metal i najavili novi album sa potpuno novim pjesmama Tears On Tape za 2013.godinu.