Detroit Groove Gang predstavljaju novi singl i video posvećen legendarnom NFL igraču

Detroit Groove Gang, američki rock sastav iz Hrvatske, predstavljaju novi singl i glazbeni spot “Little Barry” posvećen Barryju Sandersu, legendarnom igraču NFL momčadi Detroit Lionsa.

Prvi je ovo put da se u okvirima domaće glazbene scene spominje američki nogomet. DGG ovom pjesmom postižu touchdown i, u suradnji sa zagrebačkom ekipom američkog nogometa, Zagreb Patriotsima, odaju počast najvećem running backu u povijesti NFL-a. Glavnu ulogu u ovom glazbeno-sportskom omažu trči Tomislav Horvath, dok je za snimanje i montažu zaslužan Igor Ilić (Studio DIV).

“Sjetimo li se ikada sebe dok smo bili djeca? Pjesma Little Barry govori o sjećanju odrasle osobe na djetinjstvo u kojemu ona mašta kako nosi plavo-bijeli dres Detroit Lionsa i trči s loptom, čvrsto stisnutom u ruci, po svom dvorištu. Ta slika, taj osjećaj slobode, uz mirise slatkih dinja, bili su dovoljni da odbaci svoj odrasli, trenutni život, da ponovo stavi kacigu na glavu, stisne loptu i započne nadnaravni trk. Ovaj put trčat će sve dok ponovo ne osjeti moćnu slobodu igre – kao kada bi Forrest Gump postao član Fight Cluba u službi američkog nogometa. “With super helmet on I had powers!” – uzvikuje Detroit Groove Gang u svom novom singlu.

Pjesma je snimljena u United Pop studiju uz pomoć Luke Parente, Martina Plantaka, Zvonimira Galića i Ivana Celčića. Miks i produkciju potpisuje Detroit Groove Gang. Nakon velikog trijumfa albuma “Live At Rock Starci” i suradnje s Chrisom Stapletonom u Nashvilleu, Detroit Groove Gang nastavljaju nizati bombe, a “Little Barry” i novi videospot mogli bi biti prava odskočna daska i moguća ulaznica za nastup na sljedećem Super Bowlu.

Video za singl „Little Barry“ možete pogledati na: https://youtu.be/DfJ9h4m5K7c

Stream i download singla moguć je na poveznici: https://song.link/62mt7g38w20tj

KONTAKT

detroit.groove.gang@gmail.com; +385955641629 (Bojan)