­

Pokaži što znaš #8

U prošlotjednoj epizodi ugostili smo Sandija Letića. Osim što svira gitaru, bass i klavijature, Sandi je veliki zaljubljenik u svijet filma. Sandijeva iskustva u svijetu glazbe i filma poslušajte u osmoj epizodi emisije Pokaži što [...]

Pokaži što znaš #7

U ovotjednoj smo emisiji ugostili Hrvoja iz Nuštra, mladog pjevača nevjerojatnog glasa. Poslušajte njegovu priču i talent.

Pokaži što znaš #6

U šestoj epizodi emisije Pokaži što znaš ugostili smo Ivanu, volonterku iz Azila Osijek koja je ujedno i članica Udruge Pobjede koja promiče prava životinja. Odlučili smo se obratiti pažnju na drugu vrstu umjetnosti, a [...]

Pokaži što znaš #5

Ovog nam je puta gošća u emisiji bila mlada i talentirana Vinkovčanka Karla Bertić. Kako je započela pjevačku karijeru te kako zapravo zvuči, poslušajte s nama u ovoj emisiji!

Pokaži što znaš #4

U četvrtoj epizodi emisije ugostili smo DJ-a Luku, jednog od članova dvojca "Hudi i Lu kaku" koji su 2016. odnijeli titulu najboljeg podcasta godine te ga također imamo priliku poslušati!

Pokaži što znaš #3

U trećoj smo epizodi ugostili kolegu kulturologa Juraja Repinca. Juraj se bavi pisanjem te je nedavno objavio svoj prvi roman Osječka sirena. Više o njemu poslušajte u ovotjednoj emisiji!