Impact Hub Zagreb u suradnji s Udrugom Breza i Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku organizira radionicu pod nazivom OBRAZOVANJE ZA USPJEH u četvrtak 6.12. od 10-12:30 sati, na FERIT-u, Trpimirova 2B.

Mnogo se govori o tome kakvo obrazovanje trebaju naša djeca kako bi uspjeli u budućnosti, ali to razmišljanje zahtijeva da se razmisli o sljedećim pitanjima: Što je uspjeh? Koje su vještine potrebne da bi se uspjeh postigao? Koja je uloga škole? Što mogu učiniti pojedinci kako bi mladi ljudi u njihovoj skrbi mogli ispuniti svoje potencijale? Željeli bismo pozvati pojedince koji su uključeni u obrazovanje u Krug učenja u kojem ćemo razmotriti gore navedena pitanja kao i njihovu važnost za obrazovanje koje nudimo našoj djeci. Umjesto predavanja, želimo se kretati između angažiranog promišljanja, dijeljenja znanja i aktivne rasprave koja se može pretvoriti u konkretne akcije.

Krug učenja dodirnuti će brojne relevantne teme vezane uz obrazovanje: pozitivna psihologija/ teorija dobrobiti/ četverodimenzionalno obrazovanje/ razvojno razmišljanje/ učenje kroz rad/ vještine 21 stoljeća.

Razgovor će facilitirati Sonia Živković, TEDx-ova predavačica s višegodišnjim iskustvom u obrazovanju.

Ulaz na radionicu je besplatan.