­

Sound #30

U tridesetoj epizodi glazbene emisije Sound smo uz naše Vatrene na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Emisiju uredila i vodila Laura Tkalec, a tonski realizirao Nikola Martić.  

Sound #29

U dvadeset devetoj epizodi glazbene emisije Sound slušamo alternativni, eksperimentalni, progresivni i psihodelični rock, elektronsku i indie glazbu. Emisiju je uredila i vodila Laura Tkalec, a tonski realizirao Nikola Martić.  

Sound #28

U dvadeset osmoj epizodi glazbene emisije Sound sviramo u ljetnom i prazničnom raspoloženju. Emisiju je uredila i vodila Laura Tkalec, a tonski realizirao Nikola Martić.

Sound #27

U dvadeset sedmoj epizodi glazbene emisije Sound slušamo The Black Keys, jednu od najaktualnijih i najslušanijih grupa danas. Emisiju je uredila i vodila Laura Tkalec, a tonski realizirao Nikola Martić.  

Sound #26

U dvadeset šestoj epizodi glazbene emisije Sound govorit ćemo o progresivnom, psihodeličnom i eksperimentalnom rocku 70-ih godina. Emisiju je uredila i vodila Laura Tkalec, a tonski realizirao Nikola Martić.  

Sound #25

U dvadeset petoj epizodi glazbene emisije Sound poslušajte najave koncerata koji će se održati ovoga ljeta. Emisiju je uredila i vodila Laura Tkalec, a tonski realizirao Nikola Martić.