Studenti informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) moći će prisustvovati meetupima 16. listopada u Zagrebu, 23. listopada u Osijeku i 5. studenoga u Splitu. U svakom gradu možete očekivati predavanja i razgovore s vodećim ljudima u industriji tech konzultantstva, poput Krešimira Ležaića, podpredsjednika IT odjela Mercatora i Joze Džakule, direktora IT odjela u Konzumu. Uvod u svijet konzultantstva napravit će konzultant i osnivač Netokracije, Ivan Brezak Brkan, koji će objasniti tko se sve bavi konzultantstvom i zašto je to nova IT karijera, dok će vam predavači i stručnjaci iz mStarta dati stvarni pregled kako razviti karijeru u enterprise softveru i postati IT konzultant.

Tech konzultantstvo pruža nove karijerne mogućnosti studentima koji su zaljubljenici u ICT i preferiraju raditi na razvoju poslovanja, savjetovanju te u suradnji s ljudima. Opcije su mnoge, a velike ICT korporacije uvijek su u potrazi za ljudima koji će im pomoći izgraditi njihov posao te objektivno sagledati sve prednosti i nedostatke proizvoda koji razvijaju.

Ovom meetupu mogu se pridružiti svi koji smatraju da je tech konzultantstvo jedini izbor za njihovu budućnost i zanima ih kako započeti svoju karijeru, ali i oni koji nisu sigurni što uopće znači biti tech konzultant, ali svoj put vide u razvoju poslovanja i radu na više projekata odjednom.

Vidimo se u:

OSIJEK – srijeda, 23.10.2019.
● Kada: 16:00 – 20:00 sati
● Gdje: Dvorana K 1-15, FERIT – Kampus

PROGRAM:

  • Uvod u digitalnu karijeru – Ivan Brezak Brkan
  • Kako postati tech konzultant – Hrvoje Ljubičić, direktor Službe razvoja, mStart (rođeni Slavonac!)
  • Q&A o enterprise svijetu – Želimira Kraševac, direktorica Službe podrške Oracle Retail sustavima u mStartu
  • Druženje uz burgerčiće

Više informacije možete saznati na u članku “Doznajte kako izgleda karijera tech konzultanta na meetupu u Zagrebu, Osijeku ili Splitu”: link na najavni članak