Udruga KultAkt u potrazi je za novim članovima koji imaju između 18 i 81 godinu, koji žele naučiti nešto novo ili prenijeti svoja znanja na druge. KultAkt je neprofitna organizacija, osnovana u veljači 2016. godine, no u svom kratkom postojanju bilježi veći broj suradnji i projekata. KultAkt članovi usmjeravaju svoje aktivnosti i provode projekte u svrhu ostvarenja vizije „kultura kao potreba svakoga čovjeka“.

Svakog člana KultAkt udruge očekuje realizacija vlastitih kreativnih ideja, sudjelovanje (i provođenje) raznih projekata koji pokrivaju, prvotno kulturu, zabavu, sport. Sudjelovanjem u udruzi imate mogućnost obogaćivanja kulturnih sadržaja grada te širenje znanja kroz različite konferencije i edukacije. Također, unutar udruge imate mogućnost naučiti kako funkcionira rad udruge i organizacija projekata te putem volonterskog angažmana naučiti kako voditi svoj projekt, kako izraditi budžet jednog projekta te komunicirati sa sponzorima, suradnicima i donatorima. Vođenje društvenih mreža, pisanje medijske objave, uređivanje weba i izrada vizuala su još jedne od mnogih mogućnosti.

Zašto postati KultAkt član?

  • Zato što imate priliku za sudjelovanje u radu udruge i projekata ovisno o slobodnom vremenu i interesima,
  • U udruzi KultAkt međusobno učimo nova znanja i vještine,
  • Uvijek se nalazite u ugodnoj i opuštenoj atmosferi,
  • Možete volontirati samostalno, ali i u timu, što znači da se zadatci samostalno obavljaju, ali uvijek postoji opcija za obratiti se nekome za pomoć,
  • Upoznajete nove ljude i stvarate uspomene.

Svi projekti KultAkta su raznoliki i obuhvaćaju širok spektar tema. Jedni od najpoznatijih su: Dan kulturne raznolikosti, Ljetna škola kulture, Zimska škola kulture i Kultura slobodnog vremena.

Više o projektima možete saznati na web stranici http://kultakt.hr/ i društvenim mrežama udruge KultAkt: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube

Prijave su otvorene do 20. studenog 2019. u 23:59.

Napomena: ispunjavanjem prijavnice se ne postaje članom udruge. Odgovor na prijavnicu s idućim koracima stiže ubrzo. Prijavnicu možete pronaći ovdje.