TKO SE USUDI BITI KREATIVAN U DOBA KORONE?

Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku pokrenula je online projekt Izazov sačuvati sebe , a poziva sve kreativce da uključe te osmisle ilustraciju, vizual, slogan, rečenicu i sl. na temu „Sačuvati sebe“. Natječaj je otvoren do sredine svibnja.

Dok svaki dan provodimo u izolaciji, ograničeni zatvorenim prostorom i naputcima kako se ponašati u vrijeme pandemije virusa COVID-19, čeznemo za ‘slobodom’. Ovim izazovom AUKOS želi motivirati sve pozitivne ljude da probude svoju kreativnost i sudjeluju u izazovu. Svatko se može izraziti bilo mišlju koju može zabilježiti, idejom, slikom, fotografijom… Sve što je potrebno je pustiti maštu da se zabavlja te se usuditi biti kreativan.

Svoje kreativne uratke svi zainteresirani mogu poslati na e-mail: snjezana.baric@gmail.com. Potom će stručni žiri, koji čine profesori Akademije, najzanimljivije i najkreativnije  radove koji  će biti nagrađeni paketima iznenađenja. Također, nagrađeni radovi naći će se na majicama, šalicama i plakatima koje Akademija proizvodi kao svoj brend.

Više informacija o izazovu i projektu možete pronaći na web i Facebook stranici Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku ili nas možete kontaktirati na snjezanja.baric@gmail.com/  iris.tomic2@gmail.com.