Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek poziva sve građane na program besplatnog kuglanja u GBowlingu u trgovačkom centru Portanova. Aktivnost pod nazivom „GZdravko – misija rušenja čunjeva“ organizira se u sklopu projekta „Zdravko je krenuo“, o kojemu je više moguće pročitati ovdje: bit.ly/3202cvC.

Misija rušenja čunjeva odvijat će u petak, 15.11.2019. godine, od 17h do 21h. Građani će na raspolaganju imati jedan termin u trajanju od sat vremena (17h-18h, 18h-19h, 19h-20h, 20h-21h). U jednom timu može biti pet ili šest osoba, a u slučaju da je tim koji dolazi manji, pridružit će mu se novi članovi kako bi ih ukupno bilo pet ili šest. Za sve one koji nemaju iskustva s kuglanjem ili im je ovo prvi put da se bave tim sportom, na raspolaganju će biti treneri Bowling kluba X koji će ih educirati i davati im sve potrebne smjernice.

Uz sportsko-rekreativni program, u prostoru GBowlinga će biti smješten i Zdravkov zdravi kutak u sklopu kojega će brojni proizvođači zdrave prehrane ponuditi građanima niz različitih proizvoda i informacija vezanih uz zdravu prehranu. Zdravi kutak također krije i brojne nagrade koje će biti podijeljene sudionicima nakon nagradnog izvlačenja u kojemu će imati mogućnost sudjelovati.

Projekt je namijenjen svim uzrastima, neovisno o tjelesnoj kondiciji i neovisno o prethodnom iskustvu u bavljenju sportom. Dobrodošli su svi, a cjelokupan program i najam opreme za sudionike su potpuno besplatni. Aktivnost se održava pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, a kako bi se sudionici optimalno organizirali na stazama potrebne su prijave putem kratke on-line forme. Sve detalje o ovoj i budućim aktivnostima u sklopu projekta „Zdravko je krenuo“ moguće je provjeriti na Facebook i Instagram profilu sportzasve.osijek.

Link za prijavu: forms.gle/FvX6mHZ4L7C3PeTCA

Link na Facebook događaj: https://bit.ly/331LCwI

Galerija fotografija s prošlogodišnje aktivnosti u GBowlingu: bit.ly/2BRuvl2

Detaljnije informacije o projektu „Zdravko je krenuo“: bit.ly/3202cvC

Video Osječkog pješačkog puta u listopadu: bit.ly/2pEY7PQ