Udruga KultAkt organizira projekt „Zimska škola kulture“ koji je namijenjen djeci od 6 do 12 godina, a održat će se u tijekom četiri uzastopne subote – 24. studenoga, 1. prosinca, 8. prosinca i 15. prosinca.

Zimska škola se vraća treći puta u još bogatijem izdanju, a cilj projekta je približiti djeci kulturne institucije, ali također i educirati roditelje te opću javnost o važnosti uključivanja djece u rad kulturnih institucija. Nizom kreativnih radionica djecu će se potaknuti na zanimanje za pisanu riječ i vizualnu kulturu te kreativnost u izražavanju.

Broj polaznika na svakoj radionici je ograničen kako bi se svima mogli posvetiti jednako i potrebna je prijava na radionicu, a to je moguće učiniti preko obrasca: Prijavnica za projekt “Zimska škola kulture”.
Radionice će se održati tijekom četiri subote u kulturnim institucijama Grada Osijeka. Suradnici projekta su Dječje kazalište Branka Mihaljevića, Muzej likovnih umjetnosti, Muzej Slavonije, Muzej školjaka i vodenog svijeta te Kinematografi Osijek.

 

RASPORED RADIONICA:

 • Subota, 24. studenoga od 10:00 do 11:30
                Dječje kazalište Branka Mihaljevića
 • Subota, 1. prosinca od 10:00 do 11:30
                Muzej likovnih umjetnosti
 • Subota, 8. prosinca od 10:00 do 11:15 i od 11:30 do 12:30
                Muzej Slavonije
                Muzej školjaka i vodenog svijeta
 • Subota, 15. prosinca od 10:00 do 11:30 te prigodno zatvaranje projekta u 11:30
                Kino Urania

Više informacija o projektu možete pronaći na službenom Facebook događaju projekta ili na www.kultakt.hr.